6940123075, 6942452940 Άγιος Μάμμας - Καλύμνου atambouras2018@gmail.com
 
 
 
Αφοί Ταμπουρά
Οικοδομικές Εργασίες Κάλυμνος
 
 
 

 
 
 

Έχοντας πλέον 2 γενιές στην οικοδομή από πατέρα σε ιούς, ετσι ξεκινήσαμε και εμείς γιατί πιστεύουμε  πως δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο.

 

Έτσι δημιουργήθηκαν η “Αφοί Ταμπουρά Οικοδομικές Εργασίες”  έχοντας αρκετή εμπειρία από μικρή ηλικία στην οικοδομή, στον κλάδο σοβάς, πλακάκι, μάρμαρο, τζάκια , επενδύσεις παντός τύπου, ψησταριές, διαμορφώσεις και σχέδιο.

 

Κρατώντας πάντα πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε, φέραμε της τότε γενιάς τέχνη στο σημερα, με γνώμονα πάντα την τελειότητα της τεχνης. 

 
 
 
Τοποθέτηση Πλακάκια - Μάρμαρα

Τοποθέτηση Πλακάκια - Μάρμαρα

Εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρου, δημιουργούμε όμορφες και λειτουργικές επιφάνειες για δάπεδα, τοίχους και εξωτερικούς χώρους.

Αρχιτεκτονικά Κονιάματα

Αρχιτεκτονικά Κονιάματα

Εξειδικευμένοι στην τέχνη των κονιαμάτων, προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας εργασίες που αντέχουν στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Σοβατίσματα

Σοβατίσματα

Εξειδικευμένοι στα σοβατίσματα, προσφέρουμε ανθεκτικές και αισθητικά ελκυστικές λύσεις για οποιαδήποτε επιφάνεια ή περιοχή που χρειάζεται τέτοιου είδους εργασία.

Αναπαλαιώσεις Σπιτιών

Αναπαλαιώσεις Σπιτιών

Σεβόμενοι την παράδοση και την αρχιτεκτονική της Καλύμνου, αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις που αναζωογονούν τα αρχοντικά και παραδοσιακά σπίτια.

Ανακαινίσεις Παντός Τύπου

Ανακαινίσεις Παντός Τύπου

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σε κατοικίες και επιχειρήσεις, προσφέροντας σύγχρονα, λειτουργικά και αισθητικά ελκυστικά αποτελέσματα.

Διαμορφώσεις Χώρων

Διαμορφώσεις Χώρων

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Η επιχείρησή μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Εμπιστευτείτε μας για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις στις οικοδομικές σας ανάγκες.

Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες

Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που αφήνουν εντυπώσεις. Εξειδικευμένοι τεχνίτες και καινοτόμες λύσεις για άψογα αποτελέσματα που διαρκούν. Εμπιστευτείτε μας για την ιδανική εκτέλεση του έργου σας.

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Αποτελέσματα που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εγγυημένη επιτυχία σε κάθε έργο, με προσήλωση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Τηλ. Επικοινωνίας <br> 6940123075 - 6942452940

Τηλ. Επικοινωνίας
6940123075 - 6942452940

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε οικοδομική εργασία στην Κάλυμνο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ