6940123075, 6942452940 Άγιος Μάμμας - Καλύμνου atambouras2018@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
Αφοί Ταμπουρά
Οικοδομικές Εργασίες | Κάλυμνος
 
 
 

Έχοντας πλέον 2 γενιές στην οικοδομή από πατέρα σε ιούς, ετσι ξεκινήσαμε και εμείς γιατί πιστεύουμε  πως δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο. 

Έτσι δημιουργήθηκαν η “Αφοί Ταμπουρά Οικοδομικές Εργασίες”  έχοντας αρκετή εμπειρία από μικρή ηλικία στην οικοδομή, στον κλάδο σοβάς, πλακάκι, μάρμαρο, τζάκια , επενδύσεις παντός τύπου, ψησταριές, διαμορφώσεις και σχέδιο. 

Κρατώντας πάντα πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε, φέραμε της τότε γενιάς τέχνη στο σημερα, με γνώμονα πάντα την τελειότητα της τεχνης. 

Προσπαθούμε για την ικανοποίηση του πελατη, έχοντας στόχο πάντα για το τέλειο αποτέλεσμα, μη ξεχνώντας τα πρώτα μας βήματα, έτσι θα προσπαθούμε να φτάσουμε την τέχνη όσο πιο ψηλά μπορούμε, να βλέπουμε την ικανοποίηση του πελάτη στα μάτια του!! Γιατί στο τέλος για εμας αυτό μετράει!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αξιόπιστη & Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

Η αφοσίωση στην ποιότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες εξασφαλίζουν ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται άμεσα και αποτελεσματικά, με προσοχή στη λεπτομέρεια και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε οικοδομική εργασία στην Κάλυμνο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα!